Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Hjärtan


Jag har burit dem i mitt hjärta
sen dagen de föddes.

De är båda vuxna nu.

Jag kan ändå fortfarande se
den lille pojken och
den lilla flickan
i den vuxne mannen och
den vuxna kvinnan.

Underbara.

De kommer alltid att finnas där i mitt hjärta.




Prosa av Mona Nordkvist VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-13 16:40



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Moder och fader. Deras barn kommer alltid att vara barn. En fin text.
2020-07-15

  Maj-Lis VIP
Ja så är det
2020-07-15

  bibbi ahrnstedt
En väl beskriven text om känslan
2020-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP