Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej då


Hej

Jag måste säga att jag hoppades på dig en tid
men jag insåg snart att
vi var på olika platser i livet och

det skulle bara inte ha fungerat då
och skulle heller aldrig göra senare

Jag gjorde mig fri för länge sen
men jag har inte riktigt förstått hur fri
förrän nu

Du lever ditt liv och jag lever mitt








Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-04 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP