Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom


Jag vet vad jag så gärna vill ha
vad jag längtar efter och
det mitt hjärta och själ vill rå om

Men

Jag vet inte hur jag ska bära mig åt
för att komma inom




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-19 09:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt om att inte nå längtans mål!
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP