Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej


Du är långt borta
eller nära
det är höljt i dunkel

Vi kanske ses
i morgon
nästa vecka
eller månad

Vi har aldrig träffats
jag vet inte vem du är
men när du kommer
så ska jag säga
hej




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-05 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP