Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om Stockholm

ni drömmer om stockholm
låter önskningarna trängas
i hjärnans korridorer
efter att hoppets rus lagt sig
går pengar före köer och behov
det uppdagas
att ni endast är drömmare
ångestens fingrar klämmer åt
för att döda er

långsamt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling