Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släkthistoriernas mörker hopar sig

på denna sida av trädet
gror det längre ingen glädje
tomma blickar låtsas vara närvarande
sorgen hos er alla
lägger sig som ett täcke
över det sociala
ett skylande ting som kväver er
ni är förlorade
och kommer aldrig tillbaka




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-23 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vatten och blod!

På något plan gör du upp med tesen-"blod är tjockare än vatten"

Min erfarenhet är en annan-tyvärr!


Viktig text för mig i vart fall!
2013-03-23

    ej medlem längre
Hoppas det ympas in lite friskare grenar då :)
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling