Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi träffades under en ickeexisterande fikastund.....


Jag ,Annie Lööf och en kopp kaffe !

Jag: Hej, Annie, vad snygg du är idag !

Annie: Tack !

Jag: Det här med frihet , Annie ,vad är frihet för dig ?


Annie: Frihet, ja, det beror på, men att kunna tjäna hederliga pengar till sin försörjning måste jag sätta högst upp på agendan !


Jag: Vad är hederlig för dig, Annie ?


Annie: Att kunna försörja sig på sin egen inkomst och kunna leva ett bra liv, att ha råd med att kunna gå på privata sjukhus, privata skolor, privat äldrevård, ja, privat allting ! Privat är mitt favvoord !


Jag : Så allt kommunalt och statligt är bara att fördöma ?


Annie: Ja, det är smutsig kommunism, diktatoriskt och farligt för oss människor ! Liksom skatt, vi ska inte ha någon skatt, det bara tömmer våra plånböcker ! Avgifter är mitt heliga ord i detta sammanhang, vi ska avgifta oss ur det förgiftade skattesamhället !


Jag: Men det måste bli höga avgifter då ?



Annie: Jo, man får rätta munnen efter magsäcken och så kan vi ju ha privata försäkringar, det blir ju toppen ! Privat, privat, det är som den läckraste mat , oj,det rimmade ju !



Jag: Men de fattiga då, de utan jobb, vad ska vi göra med dem ?



Annie: Fattiga ? Finns de ? Inte många heller ??? I Sverige, neeej ?


Jag: ca 400.000, enligt Statistiska Centralbyrån.....



Annie: Jag tror att det är bara RÖD propaganda ! Nej, jag måste gå nu, har ett tal om en kvart, hejdå.........!


Jag: Hejdå Annie, tack för samtalet ........


----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 14:03



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Den paranta rödhåriga Annie L har ju, på sistone, tvingats schavottera framför Konstitutionsutskottet och TVÅ gånger bett om ursäkt för att hon INTE har koll på vad som görs inom hennes eget departement ! Frågan är: HUR inkompetent får ett statsråd vara innan silkessnöret är aktuellt ? Blir det en "Tolgforsare" av det här ? DÅ är väl Centerns riksdagsplatser snart ett minne blott.......
2013-04-26

  poetryGirl
jag skulle inte ta i denna snippa med tång ens, för hen är ju inte riktigt klok
2013-03-25

  aol
bra skriftat träffsäkert svingar du pennan, du tydliggjorde henne på ett skickligt sätt , bravo,
2013-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Annie är verkligen osedvanligt attraktiv.
Politiken struntar jag i.
2013-03-24

    ej medlem längre
Mycket trevligt sällskap. Skämt åsido, det var mycket bra författat,alldeles så man kan tro hon har sagt det själv.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska