Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en gång, men aldrig förr


Någonting skavde på min nästipp
men runt mig svävade vita svalor
som andades melodier om förälskelse

Daggen lade sig som en hinna
mellan mina ögonlock
Förskönade
Förblindade

Mina trampdynor formades
efter en främmande väg
och hårslingorna flätades samman
med dess bortglömda drömmar

Jag såg sorg i blicken
[be mig inte bära den]

Någonting skavde på min nästipp
väckte mig

var det
dina läppar?




Fri vers av Almaz
Läst 694 gånger
Publicerad 2006-02-24 15:29



Bookmark and Share


  Rublev
Mycket vackert om förälskelsens oro och sötma!
Berör mig med sin mjukhet och längtan!

”Någonting skavde på min nästipp”

”Mina trampdynor formades
efter en främmande väg”
2006-03-04

  Eduardo
väldigt berörande o vacker poesi... andra stycket är bland de finaste jag läst...
2006-02-26

  Jessica Ebbesson
Poetiskt och vackert!
2006-02-24

  kanske
aha! Ja det är väl så det ska vara. mer än exakt.
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Almaz
Almaz