Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en dikt som jag skrev 2001 - eget foto - Ljudfil; Clair De Lune Piano---------->


Svängningar

 

Livets svåra skiftning

kampen för balans

att ha och sen förlora

att mista, det som

fanns

 

Ständigt denna svängning

mellan närhet och

distans

Gemenskap som försvann

men hur och vart

nånstans

 

Så svårt att hålla kvar

att vårda, känna

lyssna

Att finnas till

för den man älskar

att lägga bort sin egen

syssla

 

Så svårt att längta

vänta

och sen vänta

ännu mer

Det enda som jag önskar

är att du

just nu

mig ser 

 

 




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-24 21:15



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Livets skiftningar...mycket fina rader...man känner igen sig i mångt och mycket...fin musik också
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fint beskriven känsla...känner igen...
2013-03-25

  Chawa VIP
Ljuvligt utformad om denna igenkänning... Skön musik också!
2013-03-24

    Birgersdotter VIP
En önskan till en enda utvald ibland alla
2013-03-24

  Nina.H
Livets prövningar..så väl beskrivet!
Älskar Clair de lune-tonerna till..
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter