Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiger och samtycker

Mina tårar rann
när jag läste
vad du skrev
sa en vän till mig

och

jag
jag blev förvånad
en sådan reaktion
hade jag aldrig
förväntat mig

och

jag
jag svarade
det är jag klar med
har gråtit färdigt

har du
frågade hon
lugnt

och

jag
jag teg




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-25 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP