Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdig eller

I omgångar
har jag inbillat mig
jag har gråtit färdigt

det gör jag inte längre

det räcker med att jag
ser något
hör något

som påminner om dig

då gråter jag
igen
och jag inser
att med tårar
är jag inte färdig





Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-25 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP