Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ståkuk

Hjärtat gör ont som om

en massiv ståkuk har 

knullat det om och om 

igen

 

Som en försvunnen oskuld 

i min själ

som om mina känslor

sprack

som den icke existerande mödomshinnan

lagt sig för att sova

över mina ögon

 

Stänger ute dina 

stön

din blick

som om jag

var faktiskt här

medveten om hur du pressar 

din stolthet 

ut och in

i vad vi kallar kärlek




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 2298 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-03-25 19:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den tycker jag var bra.
2013-09-01

    Dan Myrbeck
Tyvärr alltför vanligt att
killen själviskt bara juckar
en kort stund och sedan
sprutar.
2013-05-24

    ej medlem längre
Väldigt smärtsam!
2013-04-02

  Mona Nordkvist VIP
En otäck bild. Jag märker att jag börjar andas kort och ytligt.
2013-04-01

  Schackpoeten VIP
Kort och kraftfullt. Tydlig i sin utrycksform. Bravo
2013-03-30

  Ola Rydberg
Kraftfullt
vackert och berörande
2013-03-30

  Katinka VIP
Bra text..som ett manifesto i patriarkalt språk. Otäckt.
2013-03-25

  Bo Lövhalka
roligt och modigt skrivet
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson