Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbetning.... lånad bild - Ljudfil: Yesterday Daniel Jordan Harpa ---->


Fåglarna och filten

 

 

Vaknar med ett ryck

 

lindar in hans vackra ord

i en varm filt

lägger dem sedan

                                                                  lite åt sidan

 

Men frågorna

pickar som fåglar

på mitt hjärta

 

 

Vill somna om

 

       *

 

Måste upp

 

Jagar bort fåglarna

 

tar bort  filten

och lägger den sedan

 över mitt hjärta

           ---

 

Till skydd !

    

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Siggesdotter
Läst 614 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-26 08:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text!! Tycker om titeln. Får känslan att den handlar om att våga känna tillit till en annan människa?
2016-03-07

  Lars Hedlin
Så fint och insiktsfullt!
2014-01-26

  aol
vackert tänkvärt skriftat,
2013-03-26

  Chawa VIP
En blandning av värme och kyla...
Så fint du beskriver förfluten tid
som kommer upp till ytan och gör sig påmind...
Känslosamt och vackert!
2013-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och tänkvärt...
2013-03-26

    ej medlem längre
Vackert om fåglarna och filten.
2013-03-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vad fint skrivet....ja dessa fåglar...tycker mycket om hur du har konstruerat både text, bild och musik...
2013-03-26

  Nina.H
Fint skrivet! ..gillar när du lägger
filten .........."lite åt sidan"
både bildligt och bokstavligt!
2013-03-26

  Ljusletaren
Så otroligt vackert diktat, måste bokmärka.
Bravo, ett mästerverk/ kram
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter