Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag lagt om kosten



någon slags moderator
intar hela dagen

jag följer med
då jag är en följare

vad som är bäst för mig
min kropp min själ

jag vet









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 09:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP