Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur min kropp fungerar alldeles utmärkt ändå



ibland
blir det så uppenbart

att min kropp vill reparera

jobbar med en högre röst
dånar under ytan

hörs väl

men det är inte skriket

det är viskningen








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-26 09:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra skaldat!
2013-03-26

    ej medlem längre

Gillar kontrasterna i denna ...
bravo ...
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP