Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så funkar det!



denna förmåga är upptränad
det började med tydliga riktlinjer
ett slags teknisk inlärning

en metod

med åren satte den sig i ryggmärgen, som man säger

resulterade i omedveten selektivitet

jag plockar bara de finaste varorna för dagen

äter med förvissning

och mår rätt bra











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-26 09:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP