Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej diktarvänner!



jag har mest min kroppsliga hälsa i fokus nu

hinner liksom inte med att dikta

hinner inte riktigt läsa allting

inte kommentera, applådera


men jag hoppas snart komma igen

du diktarvän hav förtröstan


nå, jag överdriver kanske härmed min betydelse för dig

men jag menar bara

hej!











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-26 09:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hej
2013-03-26

  Lars Hedlin
Hej! ;)
2013-03-26

    ej medlem längre

sköt om hälsan
nog så viktigt Lena
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP