Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen och materian



att förstå
det går så sakta

det går så fort
jag hinner inte med


jag lever i dagens maraton
hålltiderna skapar raster

en måltid är ett avbrott
ett varande i nu


registrerar inte efter
men håller tiderna

reklamen skapar hålminuter
ackompanjerad propaganda


det kritiska örat halvsover
jag matas i timmar

vaknar ibland i förvissningen
om nuets omedelbarhet


förundras alltid över detta
som ofta går omärkt förbi

när väntan är aktiv
både lång och kort


och jag vet
att jag inte vet

men ändå känner till det som pågår











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-26 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra..
2013-03-28

  TrollTörnTrappan VIP
Levande fångat om kluvenheten inför tidens förlopp...!
2013-03-26

    ej medlem längre
Tycker om styrkan i din text.
2013-03-26

    ej medlem längre
mkt bra Lena!
2013-03-26

    ej medlem längre
Den tycker jag om.
2013-03-26

  Lars Hedlin
Så fint gillar den här starkt ;)
2013-03-26

  Ljusletaren
Älskar dina djupsinniga texter då man får läsa om och om igen.
Det är kvalité på orden/ kram
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP