Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bla bla bla...


Avslöjad inför dagen



denna tid
avsaknaden av foton utan påverkan av morfin

har fått tillbaka min fotofobi
nu är jag åter rynkig gammal

förändrad på något vis

den i spegeln kan jag inte stå för
på min näthinna figurerar tjugoåringen på semester
slät fin felfri hy

plötsligt med åren ser jag annorlunda ut
jag gick runt det problemet med photoshop förut

har tröttnat på det
förstår att det inte är rätt väg att gå


fattar motvilligt också att jag faktiskt måste fixa en ny bild snart

jag vill inte längre påminnas om mitt lilla medicinbruk

dock morfinet fick mig färgstark och glad

också over the top ibland

men nu är jag tillbaks

till daglig ångest trötthet tillbakadragenhet

så som det är, när man har utmattningssyndrom

går inte att mörka det



















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-26 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark naken text...bra skrivet
2013-03-28

    ej medlem längre
bra Lena,känner igen mig i denna nu när jag ej missbrukar stesolid som jag gjorde förr,det kan vara ett helvete men det går över som allt annat.
2013-03-26

  Ljusletaren
Finns det någonting finare än att stå naken bar.
Inget smink, inget som döljer bara renheten med att vara/kram
2013-03-26

  Lars Hedlin
Starkt skrivet!
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP