Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter en stilla vandring vid Mälarens frusna strand - eget foto - Ljudfil; Förbarma dig "Marily Horne" -------->


Himlen så djupblå

 

 

Ensam promenad

med min egen skugga tätt

djup och stilla frid

 

Gläds åt allt jag ser

ändamålsenligt vackert

under snön finns liv 

 

Mälaren suckar

tyngd av ett tjockt istäcke

saknar sin frihet

 

Fröställningar små

torra, sköna i formen

minner om sommar

 

Himlen så djupblå

björkarna söker dess rymd

vinden vilar där

 

Solljus bryts i snön

träd sprider lila skuggor

älskar dess skönhet

 

Jag tackar dig nu

över Skapelsens under

miraklen som sker




Bunden vers (Haiku) av Siggesdotter
Läst 565 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-26 18:30



Bookmark and Share


  aol
Så från hjärtat fint skaldat hoppfullt omsluts vi av skaldens rymd och ljus
2015-10-06

    ej medlem längre
Underbar kram
2014-04-30

  Nina.H
Du har fångat allt det vackra med
vackra ord, vacker musik och
vacker bild! Ljuvligt! Applåder!!
2013-03-27

  ULJO
Dina tankar blir till fin poesi i mina öron
2013-03-26

  Chawa VIP
Så tacksamhetsvackert i längtanstider!
2013-03-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar text...tacksamhet att vara kunna njuta och se är stor...bra musikval
2013-03-26

    ej medlem längre
Musiken till dina ord blir en ljuvlig upplevelse.
2013-03-26

    Birgersdotter VIP
Skön känsla...
2013-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...våren är en mirakeltid...underbara ord...
2013-03-26

  Eva Helene VIP
Ödmjukt och vackert!
2013-03-26

    ej medlem längre
Tack för en underbar promenad vid din sida.
2013-03-26

  walborg
Underbar text i tacksam närvaro
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter