Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


MITT GETSEMANE

Ditt löfte
det är sant
och visst.
Du ber för mig
O Jesu Krist.
När jag ej orkar
vaka mer,
i kärlek Du
då till mig ser.

När jag
av tvivel
vilsen går.
När egen kraft
ej mer förmår.
Jag hör Ditt
löftesrika ord:
Kommen till
mitt nådebord.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint diktat. Det är väl att man har någon att gå till när det blir tungt.
2013-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint löfte att hålla fast vid...
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl