Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några steg till

med darrande armar
färdas jag genom ljus och rytm
tillbaka till start
som en nykär mot förr
tillbaka till ruset
jag tar inte ett steg till
det är en lång väg kvar
med bara ett steg till
ger jag allt jag har




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-27 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling