Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blev fattig

Den dagen jag fick papper
på min sjukersättning
grät jag.

Sedan blev jag upprymd!
Svävade över planer
som odling,
bakning,
göra soppa på en spik.

Fiska i strömmen,
skriva,
längta...

Närmare livet
ska jag leva.

Jag ska få en gåva av Gud.
Inspiration. Leva av det jag har.

Folk svälter ju i andra länder!

Jag ska sätta groddar i en burk!
Handla färskt på torget!
Plocka blåbär, hallon och äpplen.

Jästen ligger i kylen.

Datumet har gått ut.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-27 12:41



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Känner igen mig i detta. Datumet har gått ut!!
Ack ja, dessa drömmar man har.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl