Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarsynt


Vindrutan är klarare idag
jag ser skarpare linjer
ljusare toner
mer färger

Men låste jag dörren?
Gjorde jag allt det
som jag borde göra?
Såg jag mig om efter regnbågen
som brann?


Jag var ju inte riktigt mig själv
men jag önskar du förstod mig ändå
när jag inte förstår mig själv




Fri vers av Gigi
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-27 13:15



Bookmark and Share


  M_Franke
Känslosamt och berörande
2013-03-27

  Destino
Fint skrivet - som alltid!
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi