Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggdroppar

 

Likt daggdroppar pärlar du dig på min hud

och faller nedåt i en rännil av lust




Fri vers av Undine
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-27 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Älskar denna ...
2013-03-27

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2013-03-27

  Tess74
Vackert. Tänk att så lite text kan säga så mycket
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine