Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Kaffekoppen

 

Den får stå kvar där på bordet

 kaffekoppen

Jag nämns inte ta bort den

- den är nästan helig

 

Jag är inte ensam

Jag har delat min tillvaro med någon

Det är sant!

Se, kaffekoppen står ju där som ett bevis!

 

Så länge koppen står där på bordet

och smulorna ligger kvar på duken

är rummet uppfyllt av närvaro.

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-27 17:10



Bookmark and Share


  Amari
Ibland vill man bara att tiden skall stå stilla och allt vara som förut.
Innan något hände...
Sorg andas jag in över texten,
2015-09-30

  Alva Johnsson VIP

Din dikt förmedlar atmosfären.
Att något skönt, ovanligt just timat.
Något värt att vårda.
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling