Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som tema i vår skrivargrupp har vi haft "ingen spelar". Här är ett försök.


Ingen spelar

Pianot står kvar i hörnet

ingen spelar längre

det är tyst

 

ändå hörs tonerna

klart och igenkännande

medryckande

 

Musiken finns kvar

fast ingen spelar längre

och det är tyst

 

Pianot

minnena

musiken 

lever i rummet

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 21:29



Bookmark and Share


  Skogsstjärna Trientalis Europea
En saknad som ger fantastiska vackra bilder och toner i tystnaden med eftertanke .
Tack ?
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling