Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som varit - Haiku

 

Allt som varit finns

bevarat i kropp och själ

omformaterat

 




Bunden vers (Haiku) av Lärling
Läst 521 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-19 10:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så
2018-05-21

    J. Herward
Du tog ett holistiskt grepp, i det närmsta buddhistiska omfång, för att beskriva något så enorm, men ändå så microskopiskt litet, i tre rader: DNA.


2018-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Stor tanke...fin haiku...
2018-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling