Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Ljuset faller på det genomskinliga

Hennes berättelse klär av oss alla

ingen har längre något att skyla sig med

ingen spelar längre någon roll

Vi är bara där

med oss själva

i det som är

 

Ljuset faller på det genomskinliga

allt blir klart

det sköra är det starka

det ömtåligaste är det mest hållbara

 

Ögonblicket av klarhet

omöjlig att fånga

svävar fritt

andas

och landar

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-16 18:45



Bookmark and Share


  TT
Vacker text. Drömsk. Gillar!
2019-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling