Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös

 

Orden är

för långt borta

för slitna

för stora

 

ordlös

tomhänt

räcker jag dig

det jag inte har

inte kan förklara

inte kan undvika

 

mitt i det

obeskrivliga

står vi

alldeles

stilla

 

 och

andas

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 499 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-06 22:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland får man vänta på orden, eller kanske kommer känslan på annat sätt...och ibland behövs inga ord, man bara vet...
2018-02-19

  Lasseman VIP
bara att du finns och andas och bara är.. är guld värt..
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling