Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon finns som förstår mer än vi... lånad bild Ljudfil; Ziemlich beste Freunde - Intouchables------->


Med och för alla

 

 

P Å S  K  G L Ä D J E 

 

 

Du gick den längsta vägen

av alla

Du gjorde mer än någon kan begära

för alla

Du kan förvandla natt till dag

hos alla

Du går över gränsen in mot det okända

med alla

 

*

 

Du känner alla dimensioner

Du känner de svarta hålens hemligheter

Du vet vad som håller ihop världsalltet

från de STORA

till de allra minsta

byggstenarna

 

*

 

Du uppfann reglerna som råder

 

Krafterna

som styr ALLT i Universum

kände Du till först

för allt var DIN uppfinning

 

*

 

Vad vore Vintergatan utan Dig

och Andromedagalaxen

Vad vore nebulosorna

om Du inte fanns

 

?

 

Om det inte vore för DIG

 

skulle ingen kunna leva

 

Älska och bli Älskad

 

Röra sig

 

Andas

 

Finnas till

 

 

Men DU finns

 

hos ALLA

 

Fast vi inte kan se Dig

 

med våra ögon

 

*

 

Men

med mina

Inre ögon

 

SER

 

 jag

 

DIG

 

Tack att DU ser mig

 

!

 

TACK

oändligt mycket

TACK

 

 

 *

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-27 19:15



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart sanna ord!
Bokmärker/ kram
2013-04-03

  ULJO
Fint skaldat
2013-03-30

  Chawa VIP
Andligt vackert om gudomligheten, världalltet, skaparen, som finns i oss alla, i allt och runt om oss, runt om allt, överallt, alltid - och precis så som mitt hjärta talar! Glädjevacker poesi! :)
2013-03-30

  Nina.H
Underbara andliga tankar med
dimensioner från tiden förr-nu,
avståndet här-bortom och mellan
människa-Gud. Alltet i sin helhet!
2013-03-28

    eva m h
Underbar
Bokmärker
2013-03-28

  Eva Helene VIP
Jag tar till mig av ditt goda och glada påskbudskap.
2013-03-28

    ej medlem längre
Det är gott för oss att påskens Herre är uppstånden och lever för oss.
2013-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ord så fulla av tacksamhet att man får tårar i ögonen...måste bokmärka...
2013-03-27

  walborg
Andlig närvaro underbar att följa i texten
2013-03-27

    ej medlem längre
Mjuka glädjefulla ord så lätta att ta till hjärtat.
2013-03-27

  aol
så rätt fint skaldat om det stora medvetandet som våra själar ska gå upp i
2013-03-27

    ej medlem längre
Underbart vacker är din text.
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter