Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet!

Min mening med livet.

Att vara frisk, och pigg.

Vara med en tjej då och då.

Umgås med mina vänner.

Äta någorlunda god och nyttig mat.

Äta annorlunda mat.

Bo i min trea.

Ta cykelturer i naturen med min militärcykel.

Sktiva, bjuda vänner på middagar.

Ha bra inneboende.

Plocka äpplen vara med kossor.

Jag gillar inte pubar, bergbeklättring spinniing, dykning gym  dyra resor.

festa hår och mycket.

Det överlåter jag till andra.




Prosa av Jean-Michel Orblin
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-28 04:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar gym.
Men anser att livet har en högre mening än det strikt fysiskt/biologiskt/mentala.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin