Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåre

Du dåre som skådar i skyn
efter tecken på vår

Du dåre som spejar åt söder
efter tecken på värme

Du dåre som frågar Gud
om tecken på bättring


Du dåre som fantiserar
om ljusa sommarnätter

Du dåre som skriver en dikt
om  tokiga dårtankar

YM Bohman-2013




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-28 13:52



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra
2013-03-30

    ej medlem längre
Släpp dårarna loss det är vår!!!!
2013-03-28

    Bodil Sandberg
(:så bra och finurligt diktat om dårskap ur alla vinklars håll..slutraden passar nog de flesta av oss här och bedrövligt vore väl annars:) applåd!
2013-03-28

  Stefan Höglund
Det är dårar o barn som kommer med saningar.
2013-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Dårarna säger i sina hjärtan: Det finns ingen Gud.
Detta står skrivet i Bibelns psaltarpsalm nr 53.
2013-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER