Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomens kor

Jag minns min barndoms kor.
Eftertänksamt tuggade de hagens gräs
långsamt leddes de hem i kvällningen
och det var inget märkligt med det
De var det ensamma barnets vänner
Deras ögon speglade en barndom




Fri vers av Annika J
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-29 07:52



Bookmark and Share


  walborg
Kornas lugna bruna blick kan man bara sjunka in i - underbar läsning
2013-03-29

  Rosmarin
Min exman berättade , bondson som han var, att när han kände sig ensam o ledsen som pojk då gick han och pratade med korna, att det var en tröst
2013-03-29

  Rosmarin
Min exman berättade , bondson som han var, att när han kände sig ensam o ledsen som pojk då gick han och pratade med korna, att det var en tröst
2013-03-29

  Bibbi VIP
Å, så fint berättat.
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Annika J