Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku

Så ofta möts vi
av ett vänligen vänta.
Samma med våren.




Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-29 10:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2013-04-10

  Monika A Mirsch VIP
tut i luren
svanar trumpetar
ovan oss
inget tut tut tut

tack till din fina vårhaiku
2013-04-03

  Jaseph
Men mördarsniglarna stryker nog med nu.
De klarar inte alla veckor av barfrost.
2013-03-29

  walborg
Så sant - och inte kan man tjata till sig något snabbare tempo heller...
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Annika J