Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillagningsanvisning

det virvlar
i mitt huvud
det snurrar
i mina tankar
jag blundar
ser allt ändå
ska du lyssna
ska du också förstå
vad som styr
ödet för oss två
jag har bestämt mig
du kommer aldrig att få gå
utan kamp

jag är din




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling