Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken stod som högst




ibland var vi så fina tillsammans

den högst talande kontakten är
när ögon inte möts

själar i samma ande
har en stråle som en tallinje
mellan dem

samförstånd utan fysik
bara från hjärna till hjärna
såhär när man skriver om det;
ren mekanik

något man aldrig
talar om











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-03-29 19:11



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP


Samförstånd i diktform.
Fint skrivet
2013-04-03

  Siggesdotter
Snyggt skaldat om att vara på samma våglängd - applåd!
2013-04-02

    Birgersdotter VIP
Vackert skriven
2013-04-02

    lenakarin
Kristallklar, sann.
2013-03-31

  Linda CH VIP
Vackert skrivet om telepatisk kommunikation.
2013-03-30

    ej medlem längre
"ibland var vi så fina tillsammans"
Varm inledning - som följs av med ovanligt fina insikter!
2013-03-30

  Lars Hedlin
JA underbart ,,,finns mer än kroppslig åtrå...;)
2013-03-30

    ej medlem längre
Fina ord som lever och berättar.
2013-03-29

  Marianne Räf
Ett härligt samspel!
Fina rader--
2013-03-29

  catharina.jerbo VIP
mäktigt talat om!
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP