Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blundar

När jag blundar ibland ser jag människors liv sväva förbi min näthinna

Jag är som en skugga i deras hjärna som ingen märker av

Det är spännande att resa i deras inre

Jag ser deras mörkaste hemligheter och lovar att inte skvallra för någon

Öppnar ögonen igen och sakta försvinner ni bort




Fri vers av Tess74
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-29 22:11



Bookmark and Share


  Densen VIP
Tycker om:)
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74