Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagga

 

Under månen 

somnar jag  

på din bröstkorg

I skydd av din kupade hand

vaggas jag av dina andetag

i ljuva drömmar




Fri vers av Undine
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-29 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine