Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
e de detta som kallas brandfackla elleh?


En dagens kaffe - sitta här

På kafe' och en kärring med barnvagn tar upp halva lokalen. Yrar runt, jollrar, svänger upp stor röv. Kassörskan frågar om jag skall sitta här eller ta med både till kaffet och bullen. Dessutom är hon stressad och bitsk. Jag drar upp en handgranat, osäkrar den och kastar den bakom mig i det jag går ut, visslandes, I am a poor lonesome cowboy.




Övriga genrer av hansensson
Läst 394 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-30 11:59



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag har inget att tillägga!
2013-04-02

  Stefan Albrektsson
Visslandes går han bredbent rakt in i solnedgången! Kanonbra!!
2013-04-02

    ej medlem längre
osäkrade poeter är inte att leka med. K-blam!
2013-04-02

  smultronbergen VIP

Hansensson, i dessa tidevarv finns
det lattemorsor som tror de äger stan
för att de lyckats med att... Ja ja
I DN just i dagarna en artikel om
en man som tog ned förbudsskylten
och DO som oförtjänt fick beröm för
ett rutinsvar. / du är inte ensam out
there, du får börja jollra själv o hävda
din rätt att vara barn så länge du vill,
någon gräns för ljudnivå kanske sätts
då!!! / S
2013-04-02

    ej medlem längre
Sura kassörskor är slöseri men bebisar är gulliga...överallt....;))
2013-04-01

    ej medlem längre
Dä ä dä elleh! Lucky Luke has left the building.
2013-03-31

  Blåbärskaj
Ja, bitska kassörskor kan man vara utan.
2013-03-31

    ej medlem längre
udda och tänkvärd.
2013-03-30

    Meretseger
Du hade inget val
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson