Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anteckning från kliniken


Tv-kväll

Skall du sitta med oss och se på Tv? Ikväll blir det en dokumentär om vår planet. Det sägs fryntligt. Jag tror han kommer från bättre kår. Häromdagen berättade han att för många år sedan, då han var med sin Mor på McDonalds, hennes första besök där, hade hon bett honom gå bort till receptionisten och höra om dom inte kunde få bestick.

Han kom ut från sitt rum och mötte mig med en liten box kakor. På kakburken gick att läsa: "memorable moments with coffee, laughter and bisquits." Då förstår du, sa han, då blir det mysigt.




Prosa av hansensson
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-16 21:49



Bookmark and Share


  Swirling
Ja, människor från en annan värld. Men det låter mysigt ändå.
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson