Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört på stan

"Parkeringsvakter skulle man ta och doppa i tjära och fjädrar och bära ut ur staden. Företagen likaså. Dom som avlönar.
En kamrat sa en gång, men hörru, bak i bilen står en tung djävla maskin. Vill bara lasta av den på trottoaren här så kör jag bort bilen och kommer tillbaks.
Inte mitt problem, fick han till svar. Så kontaktade vakten centralbordet över walkie-talkien och bad om assistans.
Sådant folk!

Och offentliga toaletter. Som där ser ut! Man kan inte hålla rent efter sig. Nä, tjära och fjädrar säger jag. Till hela gänget."




Prosa av hansensson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-24 18:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De som trakasserar parkeringsvakter skulle i mitt Sverige få spöstraff.
Har man parkerat fel får man skylla sig själv.
Land ska med lag byggas.
2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson