Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Tomma ord
från ett trångt trängre inre
slåss med bara händer
för att slippa
komma ut ikväll
stanna inne
i mitt tomma hjärta

Lämna plats för ord
som flyger
som glittrar och glimmar
magiska för att de
finns
för att de är
sanna

Kraftfulla ord
hårda ord
kärleksord
med fingrar som insekter
håller sig fast i luftstrupen
tänker
inte
släppa taget
förrän du är för full
för att få fram

mer än galla




Fri vers (Fri form) av Gerda Johansson
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-30 12:58



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Fint skrivet, gillas verkligen!
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson