Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmiddag

 

På livets ljusa sida 

lever jag flyktigt 

ty mörkret kallar

alltid

till söndagsmiddag




Fri vers av Undine
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-30 13:19



Bookmark and Share


    lenakarin
Och du går på den middagen!?
Snygg text
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine