Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Accepterar

Jag tog trappan upp till himlen idag

Kikade på alla som var där

Jag såg dig bland alla änglar

Du satt med mobilen i handen

Du log och strålade

Då visste jag att du har det bra

Du är på rätt plats

All din smärta är borta





Jag gick ner för trappan igen

Leende

Vände inte om

Nu vet jag att du har det bra

Och jag kan acceptera att du är där

Vi ses när min tid är inne

Nu måste livet gå vidare

Men du kommer alltid finnas i mitt hjärta älskade vän




Fri vers av Tess74
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-30 17:31



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
vackert som berör
2013-05-31

    ej medlem längre
ömt..vackert!
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74