Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tärning med döden

Spelar tärning med döden

Han slår en sexa

Jag är besegrad

Döden tar sin vinst och går

Kvar står jag med en såld själ




Fri vers av Tess74
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-30 21:46



Bookmark and Share


    John Silver
Den här var i min smak, kanonbra, verkligen.
2013-04-04

    ej medlem längre
Gripande!
2013-03-31

    ej medlem längre
nää..griper tag
2013-03-30

  Mike
En bra och läskig text. doftar ångest. Jag tänker på Thåströms låt "djävulen o jag"
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74