Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt innan jag fanns






Långt innan jag fanns var det någon som satte ord på saker

Jag undrar vem det var?

Kanske en kvinna med liknande drömmar som mig

Dolda där inne så ingen fick se

Drömde hon om kärlek och ett lyckligt liv

Ville hon vara stolt över sig själv




Långt innan jag fanns var det någon som satte ord på saker

Jag undrar vart hon vilar nu?

Kanske svävar hon där uppe

Tittar ner på oss och skakar på huvudet

Åt våra misstag

Att vi människor aldrig lär oss




Fri vers av Tess74
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-31 10:21



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
underbar läsning - fängslande
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74