Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack min vän för orden


kompisitör är du


kom! vi river det tillsammans
det som inte finns där fastän det skiljer
hur det nu går ihop
nästan på samma sätt som de säger att någon bryter ihop
vad är det för särskilt med det egentligen
mer än det bara bevisar att vi mer än någon annan
består av ett oändligt antal pusselbitar
och för att kunna se helheten krävs det ett jävla pyssel my ass
skillnaden är att för oss är det inte en hobby
utan

kom! vi river det tillsammans
blandar och mixar
smakar gott till det mesta
och är väldigt beroendeframkallande
växande och aningens onyttig
som en kolhydratcoleslaw
och ingen, ingen kan slå den kombinationen

ligger det så fint på tungan
jag tackar dig för sångsjungningen
en kompositör
min kompisitör
fast inte torr alls

perfekt
just as you are





Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-31 23:05



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Tack, vackert som du..
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP