Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrd

Alla dessa år
jag lät mig
bli styrd av dig

Ditt tysta ogillande
av mina ord
av mitt skratt
fick mig att tystna

Jag talade för högt
och skrattade
för mycket
du skämdes för mig

Tiden gick
jag vågade till slut
inte göra något
utan att fråga dig

Jag sökte alltid
ditt gillande
men
fick det sällan eller aldrig

Till slut
har jag insett
du är inte
världens medelpunkt
även om du
tycks tro det

Jag behöver inte
ditt gillande
jag kan göra
det jag vill
och själv bestämma

Jag tänker inte
låta mig
bli styrd av dig
längre




Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-31 23:23



Bookmark and Share


  Tess74
Bra!! Att du har kommit så långt. Ingen ska få en att känna så
2013-04-05

  SatansSon VIP
dwen var rak och ärlig, läsx min dikt en sensation. man blir helt knäckt av såna typer.
2013-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Ingen skulle behöva bli styrd på det sättet.
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP