Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRARNA BRÄNNER

Lyssnar på Streaplers

"Till min kära"

 

Tårarna bränner

 

De går inte att hjälpa

vad än du kommenterar




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-01 15:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tårarna rensar....
2013-04-02

  Angel of love
Ibland måste tårarna ut <3 kram
2013-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Låt tårarna komma...det behöver man ibland...
2013-04-01

  aol
bra skriftat dina ord är ju dina,
2013-04-01

    ej medlem längre
fin..
2013-04-01

    ej medlem längre
känslosam..berörande
2013-04-01

  Carina Bendix
Vackert och berörande..
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP